Pagini

duminică, 23 septembrie 2012

Primul concurs de pe acest blog:D:D:D (24 septembrie-24 octombrie)



 Ok deci concursul va fi simplu :) Tot ce trebuie sa face.ti e sa trimiteti  un email la theglasssanctuary@yahoo.ro sau sa lasa.ti un comentariu mai jos care sa raspunda la o intrebare , eu voi alege raspunsurile cele mai originale. 
Vor exista patru premii catalogate cum stie toata lumea ,premiul 1,2,3 si 4.Ei isi vor alege dintr.o lista ce carti mai exact ebookuri in engleza doresc sa primeasca(locul 1 isi poate alege 3 ebookuri,locul 2 ,2 ebokuri si locurile 3 si 4 cate o carte).

CARTILE CARE SE POT CASTIGA SUNT:

4.Primele 2 carti din seria Across the Universe de Beth Ravis(http://www.goodreads.com/book/show/8235178-across-the-universe)
10.Primele 2 carti din seria Bloodlines de Richelle Mead(http://www.goodreads.com/book/show/8709527-bloodlines).

INTREBAREA : Daca ai avea sansa sa traiesti in mijlocul actiunii dintr.o carte , unde ai fi si ce ai face? 

6 comentarii:

  1. Super concurs! As vrea si eu sa paricip, dar nu prea am ce face cu un ebook :D Succes celor care participa!!

    RăspundețiȘtergere
  2. super concursul, deci uite raspunsul meu: as alege cartea " Calatorie spre centrul pamantului", unde as fi la sfarsitul tunelului din munte. Totusi, in loc sa fac cum ma taie capul as gandi putin si pana la urma cred ca as face precum cei din carte. Nu as avea alta alegere. Sper k va place.

    RăspundețiȘtergere
  3. super concurs dar am cartiile va urez succes. te rog sa intrebi data viitoare cand faci reclama la mine pe blog

    RăspundețiȘtergere
  4. As vrea sa fiu in cartea "Alice in Tara Minunilor", unde as insoti-o pe protagonista in calatoria ei. Sau in Peter Pan, pentru a putea trai in acea minunata lume magica, departe de griji si de responsabilitati. Ador cartile fantasy deoarece te incurajeaza sa visezi si sa speri. Felicitari pentru concurs. ^_^

    RăspundețiȘtergere
  5. Mi-ar placea sa fiu in cartea Cum sa nu te lasi dus de nas de o fata sub acoperire..sau mai bine In toata seria Fetele Gallagher.:))As trai alaturi de ele aventurile.M-as strecura si furisa,as afla secrete,si as incerca sa devin cat de buna spioana pot,si as incerca sa devin normala:)Am si eu un cocncurs cu carti super .http://dreambookslovers.blogspot.ro/2012/09/concurs-1.html sper ca nu te supeeri ca am postat aici linkul:)

    RăspundețiȘtergere
  6. Daca as putea as trai in Ciberiada lui Stanislaw lem.As fi un inventator genial,ciudat si introvertit,as construi masini gigantice care sa ajute oamenii si as calatori pe multe alte planete decat a noastra.
    Stiu ca nu etocmai genul de carte pe care il cititi voi,dar eu asta as face.
    Bafta cu blogul!;)

    RăspundețiȘtergere