Pagini

luni, 24 septembrie 2012

Easy de Tammara Webber


Am citit cartea acum 2 saptamani si pot spune ESTE GENIALA :D:D:D!!! (aceasta poate fi castigata la singurul concurs de pe blog momentan).

Prezentare carte


O fata care crede că încrederea poate fi deplasata, promisiunile sunt făcute să fie rupte şi loialitate este o iluzie. Un baiat care crede adevărul este relativ, minciunile pot masca dureri insuportabile şi vinovăţia este veşnică. Oare ce găsesc în fiecare va valida concluziile lor, sau le va afirma pe toate?

Când Jacqueline il urmează pe iubitul ei din liceu la colegiul ales de el, ultimul lucru pe care ea se aşteaptă este sa se  desparta două luni mai tarziu în anul al doilea de studentie. După două săptămâni în stare de şoc, ea se trezeşte la noua ei realitate: este singură, participa la o universitate de stat în loc de Conservatorul de muzică, ignorata de cercul ei de prieteni, si pica o clasa pentru prima dată în viaţa ei.

Plecand de la o petrecere singura, Jacqueline este asaltata de cel mai bun prieten al exului ei. Salvata de un străin, care pare a fi în locul potrivit la momentul potrivit, ea vrea nimic mai mult decât sa uite de atac din acea noapte.Dar salvatorul ei, Lucas, stă pe rândul din spate in clasa ei, schiţand în caiet şi holbanduse la ea. Prietenii ei il numesc leacul perfect pentru a uita de exul ei.

Când atacatorul ei se transformă in urmaritor(stalker), Jacqueline are o alegere: sa se declare înfinsa sau să înveţe să lupte înapoi. Lucas rămâne sa o protejeze, dar el ascunde secretele sale. Brusc aparentele sunt totul, şi să şti in cine să ai încredere nu este deloc uşor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu